Rural house for events

One of the most outstanding services we offer is that of weddings. Our country house offers an idyllic setting for a romantic and cozy wedding. With a large outdoor area for holding ceremonies, as well as a banquet hall and lounge areas for guests, we can help you create a special and unforgettable day.

In addition, our rural house for events offers other more corporate services, such as team building. If you are looking for a place to hold a company meeting, training session or team activity, our country house is an excellent choice. It offers ample spaces for group activities, including a large outdoor area, as well as outdoor activities for a relaxing break. You can also rely on us for other special events such as birthdays, family or friend gatherings and other celebrations.

With our wide variety of services and facilities, we will help you create an unforgettable event that will leave you with great memories. If you are looking for a special place to hold your event, do not hesitate to contact us for more information and reservations. We are happy to help make your event a success!

Casaments

La nostra casa rural és ideal per esdeveniments i per aquells que busquen un entorn tranquil i acollidor pel seu casament. Amb una gran zona exterior per a la celebració de cerimònies, la nostra casa rural ofereix un marc idíl·lic per a un casament romàntic i acollidor. Les vistes espectaculars a la muntanya, les zones verdes i la tranquilitat que s'hi respira fan que sigui el lloc perfecte per a la celebració del vostre casament.

Esdeveniments

Disposem d'espais interiors i exteriors amplis i versàtils, perfectes per a activitats en grup i esdeveniments de tot tipus. Les zones exteriors són perfectes per a activitats a l'aire lliure i team building.

Si estas buscant una casa rural per esdeveniments, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a més informació i reserves. Estem encantats d'ajudar-vos a fer del vostre esdeveniment un èxit, i de crear un espai on els vostres convidats es sentin còmodes i ben atesos en tot moment. Confieu en nosaltres per a la vostra propera celebració especial!

Calçotada

Així és, a la nostra casa rural us oferim tot el necessari per a preparar una calçotada inoblidable! Tot el que necessiteu fer és portar els calçots, i nosaltres ens encarreguem de la resta. Disposem de tot el material necessari per a fer la calçotada.

A més a més, la nostra casa rural per esdeveniments és l'escenari perfecte per a gaudir d'una calçotada en família o amb amics. La nostra gran zona exterior és ideal per a aquesta activitat, amb molt espai per a assaborir els calçots a l'aire lliure i gaudir d'un dia enmig de l'Empordà.

Apartments

some of our apartments
Country house apartment for groups or families with kitchen, sofa, television, table, chairs and window

Carrerada Dret

A modern apartment ideal for couples with children
From
260 for 2 nights
Apartment in rural tourism farmhouse for groups or families with dining room with table and chairs, sofas and kitchen

Left Run

A modern apartment ideal for couples with children
From
260 for 2 nights
Dining room rural house 6-7 people Can Junqué

Upstairs floor

A spacious apartment, renovated and ideal for groups
From
400 for 2 nights
Apartment with sofa, table and chairs in a dining room of a rural tourism house

Middle floor

A charming apartment, renovated and ideal for families
From
300 for 2 nights

Loading...